Få snabbare träningsresultat med en PT online

Varför ska du anställa en PT, aka personlig tränare eller en tränare? Du kanske bara tänker att det bara är för proffs och wannabe-idrottare? Inte nödvändigtvis, fördelarna med Pt sträcker sig bortom super målinriktade idrottare.

Oavsett om du är någon som just har börjat sin konditionsresa eller erfaren så kan en personlig tränare hjälpa dig att nå dina träningsmål snabbare, säkrare och mer effektivt. Eller få bättre resultat eller helt enkelt lära dig att träna mer än du någonsin trodde var möjligt.

Fördelarna med personlig träning kan vara oändliga men här de främsta anledningar till att anställa en PT.

En PT har kan ge dig expertis hjälp på många träningsområden

En kvalificerad PT är den experten du behöver för att ge dig skräddarsydda råd och övningar, oavsett vad du har för mål med din träning. Tex,

  • Slutföra din första maraton eller triathlon
  • Förbättra ditt sportspe
  • Ladda upp din träning
  • Maximera din tid och ansträngning
  • Träna bort värk eller återhämta dig efter en skada
  • Träna under graviditeten
  • Komma iform efter efter en födseln

Individuell träningsprogram som är säkert

Allas mål skiljer sig åt det, så tar du två personer och gör samma onlineprogram kommer du sannolikt att få olika resultat.

Att investera i en PT innebär att du får:

  • Personlig utbildning
  • Uppmuntran och vägledning om hur man provar nya rörelser och träningspass
  • Ett bredare utbud av träning i din träningsrutin

Motivation och coaching online

När du tränar på egen hand så kan det vara enkelt att hoppa över en träningspass, snooze  väckarklocka eller fuska på ett pass. Har du en personlig tränare som du “lovat” att träna så är chanserna lägre att du fuskar. Du har ju trots allt skaffat en pt för att komma mer i form. 

Nya fräscha träningsövningar

Det kan vara lätt att hamna i samma träningsvanor och så småningom bli uttråkad av din träningsrutin. Förutom att påverka ditt humör och din motivation, är detta en vanlig orsak till träningsplatån och du kanske lämnar dig och undrar varför du inte ser resultat från träningen. Med nya fräscha övningar kan du öka motivationen till att träna.

Effektivt

En PT: s genomför en behovsanalys på dig och använder dess expertis för att skapa en skräddarsydd och individuell träningsplan för att hjälpa dig att maximera resultaten i rätt tid, vilket ökar effektiviteten i ditt träningsprogram.

Detta är särskilt fördelaktigt om du har en begränsad tid att träna. Det kan vara svårt kombinera heltidsjobbet, familjen och sociala livet. Så när du väl tränar vill du få ut maximalt av det. Tidseffektivt med andra ord kan din pt hjälpa dig med.

Snabba resultat med din träning

Du kan uppnå tydliga resultat genom att regelbundet träna, äta hälsosam mat och en anpassad träningsschema. Beroende på dina mål och budget så kan du använda en personlig tränare en gång i veckan eller en gång i månaden och kombinera det med en PT online där du får allt via en app av din tränare. Där med en Pt i fickformat, det är otroligt effektivt och betydligt billigare. Här får du verktygen du behöver för din resa till ett hälsosamt, aktivt liv på lång sikt.

Lycka till med din träning!

Få snabbare träningsresultat med en PT online

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.