Det går att betta på innebandymatcher

Om du tillhör en av alla svenskar som gillar att betta vet du troligtvis redan att fotboll, ishockey och tennis är de mest populära sporterna på bettingsidor. Men det går även att betta på lite mindre sporter och innebandy är en av dem.

Innebandy har sitt ursprung i Sverige där det började spelas på 1960-talet, men genombrottet kom på 1980-talet då det första Riksmästerskapet arrangerades. Sverige leder fortfarande utvecklingen av innebandy och därför finns det framförallt svenska matcher att betta på hos de olika sidorna.

Men idag spelas det innebandy i 50 länder och starkast fäste utanför Sverige har sporten i Finland, Norge, Tjeckien och Schweiz. På engelska heter innebandy floorball, så om du vill spela på utländska matcher eller på sidor som inte är svenska kan du hitta dem under det namnet.

Ett tips är att se dagens bästa spel hos Speltips.se för att hitta aktuella matcher att spela på och för att få tips om hur du bör betta. Det publiceras några tips varje vecka av sidans experter på sporten. Genom att få en överblick över vilka matcher som spelas på en och samma sida har du alltid något att betta på.

Betta på innebandyInnebandy är en snabb sport

Innebandy är en av de snabbaste bollsporterna i världen och därför är det extra roligt att livebetta på. Det är inte alla bettingsidor som erbjuder livespel, men de allra största och ledande sidorna brukar erbjuda flera olika alternativ för dig som vill ha lite extra spännande spel.

Livespel innebär att du kan betta under tiden som matchen spelas. Eftersom innebandy går så fort kan matchen snabbt förändras. Genom att betta i realtid förändrar du dina insatser i takt med det som händer på matchen. Det gör det extra spännande och kan ge extra spelmöjligheter utöver att bara satsa på vilket lag som vinner matchen.

Mikrobetting är inte alltid möjligt

Eftersom innebandy inte är en av de största sporterna finns det ofta inte lika mycket saker att betta på. Det kan till exempel vara svårt att hitta en sida som erbjuder mikrobetting. Det innebär att man better på enskilda händelser i spelet, som till exempel vilken spelare som kommer göra mål eller hur många straffslag det kommer att bli.

Det här är en form av betting som har blivit vanligare i stora sporter som fotboll, men det har inte riktigt hittat sin väg till innebandy ännu. Men i takt med att innebandy blir mer populärt finns det goda möjligheter att det blir vanligare med mikrobetting. Den här formen av betting är alltid live och pågår samtidigt som matchen, eller in-game som det också kallas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.