Viktigt att veta om du ska betta på innebandy

Om du tycker om att betta på innebandy eller någon annan sport finns det mycket att välja bland. Det går att spela på både svenska och utländska sidor som erbjuder betting på allt från lokala ligor till världens största matcher. Eftersom det finns så många olika bettingsidor är det viktigt att veta vad du bör hålla koll på för att spela på ett säkert sätt.

Viktigt att veta om du ska betta på innebandy

Gå gärna på rekommendationer

Det är inte en dålig idé att gå på rekommendationer när du ska välja en bettingsida. Du kan till exempel läsa mer om betting hos Kelbet.se och läsa deras recensioner av olika bettingsidor. Genom att göra det får du en bra överblick som gör det enklare att välja en bettingsida som har bonusar, villkor och den säkerhet du söker. Det är minst lika viktigt som vilket spelutbud de har, eftersom både tryggheten och helhetsupplevelsen måste finnas där.

Välj helst svensklicensierade sidor

Svenska spelare kan både spela på utländska och svenska spelare, men det rekommenderas alltid att du väljer att spela på en svensklicensierad sida. Det garanterar nämligen att sidan betalar svensk skatt på sina vinster och att de står under Spelinspektionens tillsyn. Alla spel är rättvisa och inte riggade eftersom de kontrolleras regelbundet. Dessutom ser Spelinspektionen till att licensierade spelbolag arbetar aktivt för att motverka spelberoenden.

Planera ditt spel innan du sätter igång

Om du spelar på en sida som tillåter livebetting, eller in-game som det också kallas, så spelar du under tiden som matchen pågår. Det är väldigt roligt eftersom det låter dig satsa på fler saker än vem som vinner matchen. Men även om du spelar live så kan det vara en bra idé att planera hur mycket du ska spela för och hålla dig till det.

Det är väldigt lätt att spela för lite mer än vad man hade tänkt från början, eftersom det är så roligt och medryckande. Men du ska aldrig spela för mer än vad du har råd med. Ge dig själv en budget som du får spela för och försök hålla dig till den.

Håll koll på bonusvillkoren

I regel erbjuder nästan alla bettingsidor någon form av bonus och de kommer alltid med någon form av villkor. Det kan till exempel vara att du får en matchningsbonus på din insättning som ger dig dubbelt så mycket att spela för. Matchningsbonusen kan ha ett omsättningskrav på x20, vilket innebär att du inte kan plocka ut eventuella vinster direkt om du vinner när du spelar med bonusen. Du måste spela för 20 gånger bonusbeloppet med riktiga pengar innan du får ta ut vinsten. Det här är något som många missar, så det är värt att läsa villkoren innan du spelar med en bonus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.